SEMUA DAH BARU

kay nie adek aku , hihi , malu nya :P

Assalammualaikum semua , hehe
okayy aku baru jee siap edit semua and selongkar balik blog aku neh
pehh dalam 2 ke 3 jam jugak lah , lame kan ?
mati aaaa belakang aku neh dah sengal-2 tahu , hahahaha
takpe lahh nanti ade lah tuh orang BW/blogwalking
blog neh aku rase dah bersawang gilaaaa , sebab semua nya buruk-2
-.- kayy aku tak cakap blog aku kali neh cantik , puas ? haha
okayy aaa kan dari dulu , header pun dah macam ape dah , buruk gila<--- sedar pon diri
sape yang cakap tuh ? pehh baik sikit nak perli
nasib baik ni bukan macam facebook
alah , yang tulisan semua biru-2 tuh , ekekeke 
kay dah aku tahu korang menyampah kan ? 
yelah korang sekarang boleh tekan X tuhh kay ?
yelah korang annn tak suka aku (sambil kesat airmate)
sudah lahh tadi ketawe neh nak nangis , agak-2 aaa kalau nak langsi , hahhahaha
ohhh , esok dah hari rabu kan ?
korang ade pegi mane-2 tak ? kalau korang keluar ajak aku lah wey
bosan gilaaa taooooo duduk rumah neh
asyik online jeeee , online bukan boleh hilangkan bosan taoo , hrrr -.-
mesto 2 minggu aku terperap jeee deka rumah sampai aaaaa naik sekolah , pehh :'(
actually aku lebih suka pergi sekolah dari cuti sekolah taooo
sebab aku lebih suka dengan kawan aku
ehhh bukan bermaksud aku tak suka dengan family aku
cumee kalau kat rumah just ade mak aku jekkk
abang aku dengan bapak aku da aaaa keje
aku dengan mak aku nak buat ape je ? makan angin ? 
ohh nooo , mak aku kalau bawak kete masokk gaong . hahaha
dah aaaa aku tatau nak cakap pee lagi kang aku merapu jeee , hehehe

bye korang !


Terima kasih bacaa entry nih : p

AKU DAH AGAK DAH

assalammualaikum and hello korang , haha
okayy aku memang dah agak dah ape yang nak berlaku kat aku
pehhh memang sakit hati and pecah ranab semua aaa
hampir nak nangis pon ade
aku memang dah agak dah
haihhh, teruk lahh camni
ape pon tak boleh tau tak
aku punye lah berangan nak macam tuh nak macam ni
tapi tu semua mimpi jelah
pehhhhhhhhhh sedih gilaaaaa aku 
rase cam nak larik 100km sejam , hahahahaha
nak tahu tak ape yang aku sedih , sakit hati , hancur ranab semua neh ?
sebenarnyaaa 
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
cuti sekolah yang takde function !!!!!

hahaaha , kesian korang mesti tertanye-2 tanye aku kenape
hahahah , lek aaaaaaa aku cume nak carik point unutk nak update , hehehe
jangan marah aaaaaaaaaaaa :P
haih , korang bagi yang anak orang kaye or dah besar tuhh
boleh lah pergi melencong melancong g paris kee australis kee or korea
pehhh koreaaaaa , hakhakhak
best kan korang ? kan ? kan ?
aku anak orang biase jeeeeee , soo tak mampu , haha
haih , da lah kang melalut pulak :P

OK BYE !

Terima kasih bacaa entry nih : p

CUTI SEKOLAH YANG TAKDE FUNCTION

Holaaa , assalammualaikumm semua . Kuikuikui 


seperti yang semua tahuu esok dah mula cuti kan ?
dua minggu pulak teww ! 
pehhhh , memang takde function kalau tak sekolah
kalau hari-2 hang takpe jugakkk
haihh , nih duduk terperap kat rumah jea
cerite kat panggung unn macam best
lagi-2 cerite pirates of the carribean, kung fu panda II
haihh macam-2 lahh
tapi sape nak belanje aku tengok wayang ?
ade sesape volunteers ? please ? HAHAHAHA
takde sape nak bawak aku unn
yelah aku tau aku sape , wakakakaa
tapi nanti ade orang nak belanje aku tengok wayang lah !
nak tahu ? 
O F C O U R S E  S E C R E T !
hahaha , mane boleh bagitauuu :P
alah tu unn kalau jadik aaaa
exam pon dah habiss
tapi aku takut aaaa nanti naik sekolah dapat result
aku tak nak result macam mase tuh !!
just dapat 1B7C , how stupid do i ?
kalau ade hari terbuka nanti gerenti bapak aku marah
tapi harap-2 exam kali neh banyak A , hehe
A M I N !
ape-2 unn aku tak sabar nak pegi tengok wayang ! HAHA

ok bye !

Terima kasih bacaa entry nih : p

DOODLE LAGIK

hai korangg , hehe . assalammualaikumm yee :)

baca tajuk kat atas pon dah tau kan ? haha
tadi eycha ada tanye aku buat doodle katne
haiyoo dah cakap dah dekat paint jehh , hihi
senang kott buat doodle nihh
cume perlukan latihan jee untuk mencantikkan lagi , hihi
eycha cakap ngn aku soh buat doodle untuk diaa
act aku kate taknak sebab memang buruk gila kan
then aku pon bosan aku buat jugak ahh tapi dia tatau
cehh nak bagi suprise lha konon , haha
nak tengok cha kau punye ? HAHA
JENG JENG JENG
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=

di atas seperti yang anda tahuu memiliki wajah seperti eycha
wakakaka ! 
maaf eycha tak pakai skirt tapi aku sesaje ubahh . haha
rambut same kan ? haha
sorry lha aku tak pndai lagikk
so adat lah kalau burukk , hihi
oh yeaa tadi unn teha ade nak suruh aku buat jugak
aku pon malas nak buat dia touching buat kan jelah
teha ann cam dak kecik
merengek jehh !
haha
ni doodle kau tehaaaa 
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
tadaaaa !
penah ikat macam ni tak ?
penah kan ? mase kau darjah 1 !
hahaha 

itu ajee , hihi

OK BYE !

Terima kasih bacaa entry nih : p

BOSAN !

hai korang , salam . hehe


okay jap menunjukkan pukul 3:27 pagi
aku dah mengantok dah nihh 
tapi aku try untuk tahap jap demi nak update blog , haha
okayy hari nihh takde ape moment yang best
sebab memang takde function gila !
serius bosan duduk rumah terperap jee
asik muka aku jehh depan lappy nihh 
apa lagi bukak MUKABUKU lha , wakaka
rutin aku hari nihh
  • tidur sampai petang
  • makan dan minum
  • mukabuku
  • blogger
  • youtube
haa tu lha rutin aku sepang hari nihh
lepas aku update nih terus membuta lah apa lagikk
ngntok gila !!
ohh yea lupa nak cerita 
tadi ada abang tuhh umur dalam lingkungan 19-21
mintak couple dengan aku
ohhmyygodd
tak caya gilaa
padahal dia ada adek yang sama umur dengan aku
wakaka , lawak
tapi aku tak accept pon 
sebab aku takut aku takde feeling kat dia , wakaka
eh lupa tadi aku ade buat doodle lagik
hahahaha
macam haremm
nak tengok ?
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=

okay silakan gelak sebab memang buruk
hahaha
dah lah aku nak membuta sampai esok

ok bye !

Terima kasih bacaa entry nih : p

CINTA REMAJA

hai korangg , salam . hikhik *ini entry gedikk* kahkahkah

aku just nak bagi korang hayati lagu CINTA REMAJA
lagu nihh memang dah lame
tapi tajuk dia memang kene ahh dengan dak-2 yang tengah angau , kahkahkah

L:sha lala lalala sha lala lalala
   sha lala lalala sha lala lala

P: tak dapat diucap dengan kata-kata perasaan ini
    tika kau lafazkan kata-kata cinta
    dengan lirikan senyum manjamu berdebar jiwa

L:sha lala lalala sha lala lalala
   sha lala lalala sha lala lala
   pada mula nya 
   ku pun malu-malu membuka kata
   kerana diriku tak pernah berkasih
   selama ini tak pernah mengenal dunia cinta

P:aku jua rasa curiga *aa aa aaaa*
L:ragu-ragu tak jadi apa *ohh ohhh*
P+L:lama-lama memendam rasa *ohh ohh*

L:degup jantung ku ini
P:lihat pada hati
L:degup jantung menggetar hatimu
L+P:kita sama dilamun cinta

P: tak dapat diucap dengan kata-kata perasaan ini
L:tika ku lafazkan kata-kata cinta
P: aku malu-malu engkau sengaja
L+P:menduga hatiku



P:aku jua rasa curiga *aa aa aaaa*
L:ragu-ragu tak jadi apa *ohh ohhh*
P+L:lama-lama memendam rasa *ohh ohh*

L:degup jantung ku ini
P:lihat pada hati
L:degup jantung menggetar hatimu
L+P:kita sama dilamunnnnn


L:degup jantung ku ini
P:lihat pada hati
L:degup jantung menggetar hatimu
L+P:kita sama dilamunnnnn cinta

P:tak dapat diucap dengan kata-kata perasaan ini
L:tika ku lafazkan kata-kata cinta
P:aku malu-malu engkau sengaja
L+P:menduga hati kuu

L:pada jiwa kita
   satukan lah hati ceria rasaa
P:berjanji lah kita patrikan lah cinta

L+P:satu ikatan
      ikatan cinta
      cinta remaja



L+P:shaa lala lalala sha lala lalala *4X*


aku suka lagu nihh ! 

ok bye !



Terima kasih bacaa entry nih : p

doodle sakai aku yang tak menjadik -.-

haiii korang , salam . haha


aku tengah bosan gilaa nehh takde pakwe sape yang nak temankan aku pepagi buta nih , haha
aku ponn ape agikk search google pasal doodle-2 nihh
macam berminat jekk kann , hihi
aku test dan try dan cuba , haha
akhirnya pandai aaa sikit-2
tapi aku tak guna macam prosak professional selalu guna tuhh
macam SAI , photoshop or pape lha kan
aku orang miskin mane ade mende alah tuh semua , kahkahkah
soo ade lha beberapa hasil kerja tangan aku
serius memang buruk gilaa sebab tangan aku menggigil-2 , haha
maybe tak bedung betul-2 , haha
lantak p lhaaa , aku kisah ape , janji aku cubaa , wekk :P

nak tengok keeee ? hasil aku yang tak berape nak menjadik tuh ?
zzzzz , haha .
tapi aku mintak maap sebab aku ade ikot-2 doodle yang aku jumpe kat google
kahkahkah
aku mane lha ade ideaaaa
soo ini hasil yang pertama
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
lidah tejeler lak ! haha


 hikhikkk ! :P


hehe

buruk kannnn ? yeee aku tahuuu
hahaha
takpee aku akan berusaha bersungguh-2 untuk memperbetulkan doodle aku yg tak lwa ni
ehh korangg ade lagi satu lhaaa 
yang nihh emm 
IDK , hihihi
main hentam je taoooo :P
nak tengok ?
japp
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
aku tahuu dia cacat kan ?

haha , tu jelah yang aku boleh buat setakat nihh
esok pagi *kalau* aku bangun cepat
aku buat lagikkk !
hahaha , best lha buat doodle
hehe

OK BYE !

Terima kasih bacaa entry nih : p

suka-suka hati aku lha ! HAHA

heloo , saya update lagikkk ! haha


korang perasan tak name aku kat facebook dah takde lagi ?
sebab aku dah tukar name and DP akuu
kepada 
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

takyah cakap or entry dah tahu kan ? bhaha
ini untuk suka-2 sahaja
tiada kena mengena antara yang hidup ataupun yang telah meninggal dunia
KAHKAHKAH

ok bye !

Terima kasih bacaa entry nih : p

MACAM BANGANG !

haii haii , salam semuaaa , cehh . hahaha

ade gosip hangat-2 taik ayam aku nak cerita nihh , haha
pasal HI . tahu kann, tahu kann ? haha
seperti yang dak-2 tahu memang aku baru jek putus ngn dia
nak sedih memang takk ahh
tapi cume tak puas hati dengan ape yang dia buat
dia boleh nak single ? suroh adek dia yang sampaikan kat aku 
waterparkkkk ! 
suke-2 ekk nak singlee and suke-2 nak couple ?
kepala hanggok diaa lha !
dia ingat aku nihh ade hati batu kee apee
jangan sampai 1 hari nanti dia kena balik dah lah
memang aku gelak besar ! 
HAHAHA
boleh ? kan ? haha
haa , tadi kan adek dia IM chat aku kat fb
dia cakap HI rindu kat aku ?
hehhhh ? ADA AKU KISAH ?
p mampos aaaaaa ngn kauuu
aku dah malas nak amik tahu jantan tak guna macam kau 
menyusahkan hidup aku
buang mase aku , kredit aku jeee kau tahu ?
then dia pulak IM chat aku
rindu lha ape lhaa
kau pikir aku nak layan kau ?
please lhaa
GTH !

ok bye !


Terima kasih bacaa entry nih : p

IM GONNA MISS THEMM ALOT :')

hello guyysss *konon lha speaking , wakaka


salamm .


seperti yang semua orang tahu esok dah mula sekolah kan ? whoaaa :,( penat gilaa bolehh takk ? yelahhh , yelah latihan seminggu straight tanpe henti . bayangkan ? tapi aku happy lha sebab aku dah buat ape yang aku mampu buat . ekekee


paling akuuu taknak lupaa mase latihaannn lhaaa , aku akan rindu budak-2 yang bersame-2 selame seminggu tuhh , even seminggu jeee , tapi rase mcm setahunn okayy . kikiki


antara yang akan aku rinduu *farah,sarah,intan,suhaila* ini yang perempuann . lelaki pulakk *aiman,amir,faizul,rahman,shahrul* actually rahman dengan shahrul tuh aku tak rindu pon . kahkahkah , jahat nyoott ! yang aku paling rindu mesti ahh aiman dengan amir . haha . kenape ? sebab dia orang paling ngengade dengan akuu , sebok nahh nak pinjam handphone aku , pastuh amik picture dywg yang tak berape nak handsome tuhh , wakakaka .


nak tengok tak pict aku dengan aiman & pict aku dengan amir ? jappppp
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
 ini aiman , comel kan ? ekekeke

ni amir , muka dia memang nak kene penampoo
*muka aku belum siap solek lha ! wakaka

haaa , itu adalah orang yang aku akn rinduii gilaa-2 , tapi tahap kakak ngn adik jelah kayy ? sebab dia form1 lagikk , hahha , ohh tak lupa juga dengan yang lainn-2 , jgn iri hati yee ? kikiki . 

=
=
=
=
=
=
=
=
 amirul , shahrul , amir , suhaila , intan , farah , rahman , faizul , aiman , aku :)
 rahman , intan , sarah , suhaila :)
 suhaila , intan , sarah , faizul
amirul , aiman , aku :)

cukup kan semua nya ? hehehe , ini penari jekkkk , hehehe , time nihh memang best sesangatt ,    ni semua sweet moment kiteorang semuaaa , memang susah nak dilupekannn :P ohh kejap aku lupa lagi sorangggg , yeahhh HUDA , mane boleh lupaa yoo , dye nihhh sanggup buat pape jee demi kite owggg , hehe , thanksss hudaaa . aku mewakili dywg sumee :P

kenal kan ? huda yang kat tengah-2 tuhh , hehe 

gambar kat atas tuhh aku curik kat fb kak syazleen , hehe . time nihh kitewg dah ready nak buat persembahan , berketak-2 wooo jariii . hahaha , memang enjoy lha timeee nihhh , thankssss :)

im gonna miss you all !

Terima kasih bacaa entry nih : p

ADA AKU KISAH ?

harini aku ade buat persembahan kannnn , so make up pon teballl , mesti ramai yang complain or kutok-2 akuuu , make up tebal lha , over lha , bape inci lhaa , nak gelak ? gelakkk ahhh ADA AKU KISAH ? artis tuh make up smpai bepuluh-2 inci takde ponn nak kerakk , bodoh nahh . biar lha aku nak make up macam mane ponn , ade aku menyusahkan korang kee ? aku de suroh korang buat or bersusah payahh untok persembahan aku ? kau nak kecoh pehal ? aku tak paham betul lha , apa yang korang nak sebenarnya ? ee g mamposs , ADA AKU KISAH ?


budak lelaki lakk , tahu nak ejekk-2 jeee , kau taktau ape tuh kebudayaan senyap doee , takyah nak kerek sgt kau tuh baguss , sekurang-2 nya kiteowang ade kat atas pentas tuhhh , KAU HADOOO ? TAK DE KAN ? SOO SENYAP !


nak ejek-2 lha ape lhaa , kau pikir aku heran ? ehh g mam aaa doeee , aku pon tak batak nk kawan ngn kauu . kalau kau rase diri kau dah perfecttt , just go aheaddd , boleh jadi artis ? hott ? ehh weyyy , sikit pon akuuu takk hadap , nak muntah ade lhaaa . aku bukan nak kerek ke apeee , just tak puas hati dekat orang yang nakk ejek-2 nihhh , bodoh eh kau ? bangang ? sial ? gampang ? eeeeeeeeeeee ! macam ci lhaaaaa , sakai nak mamposs , 


relationship status lakk , semalam in a relationship tapi hari nihh dah single balik , sebab ? motif ? reason ? ape-2 jelahhh , malas nak cite , tak gune , semua haprak nak mamposs , baik aku single je teros dari nak cple balik ke ape . banyak alasan , ke kau nak mainkan aku ? bodoh siakkkk . kau nak buat camtu ? tnggu aaa balasan akuuu yeee doee , jgn ingat selame nih aku diamm , kau pikir aku nih tunggol , batu ? just wait and see .


nak cakap pon tak gunee , buat sakit hati jee , apa just buat ape yang aku nak buat , so jgn masok urusan akuu , kau nak kutokk ? kutokk lha aku tak hadap . 2 pon kalau kau rase diri kau perfect lhaaa , and rase dh layak sgt nak jadi popular and so onn , tapi selawa/sehensem mane pon kau , hati macam tahik ba alif ba ya , bek tak yahhh aaaaa bodohhh , just keep ur mouth shutt little fucking damn lol .


Terima kasih bacaa entry nih : p

JUST THE WAY YOU ARE

OHH HIS EYE HIS EYE
 MAKE THE STAR LOOK LIKE THEY'RE NOT SHINING
HIS HAIR HIS HAIR
FALLS PERFECTLY WITHOUT HIM TRYING
HE SO WONDERFULL
AND I TELL HIM EVERY DAY

YEAHH I KNOW I KNOW
WHEN I COMPLIMENT HIM
HE WON'T BELIEVE ME
AND IT'S SO IT'S SO
SAD TO THINK THAT HE DON'T SEE WHAT I SEE

BUT EVERYTIME HE ASK ME DO I LOOK OKAY
I SAYY

WHEN I SEE YOUR FACE
THERE'S NOT A THING THAT I WOULD CHANGE
IT'S CAUSE YOU'RE AMAZING
JUST THE WAY YOU ARE

AND WHEN YOU SMILE
THE WHOLE WORLD STOPS AND STARES FOR AWHILE
CAUSE BOY YOU'RE AMAZING
JUST THE WAY YOU ARE

OHH YOU KNOW , YOU KNOW , YOU KNOW
I NEVER ASK YOU TO CHANGE
IF PERFECT  WHAT YOU'RE SEARCHING FOR
THEN JUST STAY THE SAME

SO DON'T EVEN BOTHER
ASKING IF YOU LOOK OKAY
YOU KNOW I SAYY

WHEN I SEE YOUR FACE
THERE'S NOT A THING THAT I WOULD CHANGE
IT'S CAUSE YOU'RE AMAZING
JUST THE WAY YOU ARE

AND WHEN YOU SMILE
THE WHOLE WORLD STOPS AND STARES FOR AWHILE
CAUSE BOY YOU'RE AMAZING
JUST THE WAY YOU ARE

THE WAY YOU ARE
THE WAY YOU ARE
CAUSE BOY YOU'RE AMAZING
JUST THE WAY YOU ARE

WHEN I SEE YOUR FACE
THERE'S NOT A THING THAT I WOULD CHANGE
IT'S CAUSE YOU'RE AMAZING
JUST THE WAY YOU ARE

AND WHEN YOU SMILE
THE WHOLE WORLD STOPS AND STARES FOR AWHILE
CAUSE BOY YOU'RE AMAZING
JUST THE WAY YOU ARE

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


HEHEHE

best kan lirik tuhhh ? tapi sayang aku takde pakwee , hahaha . siannn *puiii !* actually aku post entry kali nih just nak cakap yang aku akan buat persembahan joget , bukan joget lambak kayy , tapi joget yang sedare mare dengan zapin dan inang tuhh , hehe
lame jugak aku tak berjoget nihh , nasib tangan lembut lagiii oiii , hahahaha . ADE AKU KESAHHH ? BHAHAHA 

joget tuhh bukan aku sorang jeee , ade bebudak yang lainnn . ya itu SARAH AMIRA dan SUHAILA . pehh meletopp kau nyah kat atas pentas ! hehehe , 

latihan setiipa hari lha kott , kesian gak membe aku kene tinggall *shamizatul* ohh takpeee , ATEN sayang adeee nanti dudok kat tempat akuu , hehehe .

menari yang taboleh blaa , lelaki lha especially . semua keras macam kayu . kalau korang tengok nnty mesti mcm robot tauu , hahaha . TUNGGUUU !!!

nak kate penat tak lha jugakk , tapi best tauuu . ketawe macam orang gilaaa . hahaha . taboleh bla weyy .

HUDA kate nak buat teater muzikall , tapi tatau jadi ke takk . tapi macam best jeee . nak try tapi takot tak terpilihhh , yelah aku nihh tak popularr . sobbsssobbsss ! haha . tapi kalau ade peluang nak gakk . macam best jekannn . hehe

kite tukar topik ~

okayy handphone aku dah lame tak berbunyii . kredit tak gerakk-2 taoo . yelahhh orang baru clash mane ade sape nakk mcgg , exx macam haremmm . mcg betine lain kott . ahh aku peduli apee , bia jelah dy nak mcg sape ponn , bkn nyee aku cple ngn dye lagii *aku kesah sebenarnya* okayy dahh lhaa malas nak pikir2 lagiii .

dah panjang lebar dah aku taipp . tengok lha kalau ade cerite hott aku entryy . byeeeee :)

Terima kasih bacaa entry nih : p